Problém imigrantů v Čechách

07.03.2017 13:17
Během několika málo let se v českých městech,vesnicích, kotlinách začaly vytvářet tábory. Ovšem ne takové, jaké známe z dětství - stany, budíček, večerka, ale tábory, které proti sobě bojují mediálně. Občas padnou ostrá slova nebo rány při manifestech na ulicích. A není to spor klukovin, zakopnutého míče nebo sporného gólu ve fotbale, ale spor o mnohem důležitější věci- o budoucnost státu. Jaká bude naše životní úroveň, zda budeme žít pokojně nebo se toulat se stanem od popelnic k popelnicím.
Naše vlády ohledně otázky řešení migrace zaspaly po divokém mejdanu v devadesátých letech , po protancovaných nocích z peněz vládami vytunelovaného státu. Nikdy neslyšely budíček ani v podobě zprvu táborové trubky , později lodní sirény , který k vládám vysílaly občané našich krásných měst a kotlin. A spí dál, přestože zvony ostošest bijí na po celé zemi a i po celé Evropě. Kdo nespí, jsou ony dva pomyslné tábory, odpůrci a zastánci migrace. Zatímco tzv. vítači k prosazení zájmu přijmout miliony uprchlíků, pologramotných osob - majících v lepším případě nejvyšší stupeň vzdělání ovládání velblouda - používají k obhajobě migrace nelogické a dětinské argumenty, odpůrci, mezi které se řadí i Dělnická strana sociální spravedlnosti, přichází s věcnými argumenty o nebezpečnosti situace. Ty jsou ovšem příznivci migrace naprosto přehlíženy a odmítány.
Podle Evropské unie máme přijmout obrovské množství uprchlíků, o kterých nevíme zhola nic, jakou měli minulost, jaké zločiny mohli dosud spáchat. Tyto masy sem mají dorazit v době, kdy se sami potýkáme s migranty, kteří tu již jsou a o jejichž skryté činnosti nevíme zhola nic. Ono je hezké, když se migrant ve svém obchůdku tváří jak našinec u hokeje za stavu osm nula nad Kanadou a plácá se s námi po zádech, když si o něj koupíme falešnou vodku nebo pochválíme v jeho bistru kachnu, která ve skutečnosti byla psem, ale tím vše pro nás končí. Nahlédnout do útrob podsvětí migrantů je pro nás zhola nemožné. Kolik u nás žije nelegálních přistěhovalců, pohybujících se doslovně pouze pod zemí, kde pěstují marihuanu, vyrábí drogy , pořádají nechutné psí jatka nelze spočítat. Přestože nám zdánlivě neškodí, opak je pravdou, celá jejich síť je protkána a funguje na principu exotické houby, která parazituje na mravencích, kterými jsme my. Když už mravenec není houbě prospěšný, jednoduše houba mravence zlikviduje a udělá si z něj svoji základnu. Bohužel touto houbou je protkán celý náš kontinent a záleží na nás jak se s ní vypořádáme. A na tom, jak dokážeme správnými názory přesvědčit Sluníčkáře, aby se přidali na tu správnou stranu. Aby ne pozadím, ale srdcem žili za zachování tradic a hodnot naší České republiky, domova, který celá staletí budovali a zvelebovali naši předci a dokázali jej hrdinně uhájit a předat dalším generacím.
Jaroslav Černý, člen DSSS Praha