Lepší budoucnost? Leda pro hajzly!!

09.05.2017 20:28

Tak jsem se vrátil z práce, utahaný jako kůň a ve schránce na mě čekal další úřednický opruz našeho "demokratického" zřízení. Jsem dokonale znechucen současnou politickou i ekonomickou situací v naší laciné montovně či nyní již zaostalé kolonii západní Evropy zvané Česká republika.
Seděl a vzpomínal jsem na naše nadšení v roce 1989, kdy jsme všichni doufali, že se konečně situace v naší zemi obrátí k lepšímu. Jak jsme byli tehdy naivní. Věřili jsme, že je konec zhovadilým totalitním praktikám bolševiků, že nyní se nám konečně otevírají vyhlídky na lepší budoucnost.
Hodně mi toho proběhlo hlavou, namátkou vyberu pár faktů, kam nás dostal současný kriminální režim.
 
1) Vzpomínáte na dobu, kdy jsme nadávali na těch několik stovek estébáckých odposlechů za rok? V roce 2000 už to bylo ročně několik desítek tisíc, dnes je monitorován podle zákona ÚPLNĚ KAŽDÝ OBČAN. Tomu tedy říkám "pokrok".
 
2) Vzpomínáte na dobu, kdy jsme nadávali že v 15-ti milionovém ČSSR je neuvěřitelných 300 000 správních úředníků ? Dnes je v desetimilionové ČR téměř MILION úředníků a zaměstnanců státní správy. Tomu tedy říkám "pokrok".
 
3) Vzpomínáte na dobu, kdy nás bolševik cenzuroval a svoboda projevu byla omezována ? Dnes je cenzura ještě VĚTŠÍ a NEPROSTUPNĚJŠÍ, než kdysi. Náhubkové zákony jsou natolik všezahrnující, že člověk se už obává nadávat na špatné počasí, protože kdo ví, jestli už i to není trestný čin. Tomu tedy říkám "pokrok".
 
Ve výčtu zločinů systému bych mohl pokračovat a pokračovat nevím jak dlouho. Dokonce jsme pod vedením rádobydemokratů a pravdoláskoblijců vypadli ze skupiny vyspělých zemí. Musíme se prý smířit s tím, že nějaká středoamerická banánová diktatura je na tom ekonomicky lépe, než my, nyní už zaostalá chudá kolonie Česká republika. A jako by to nestačilo, ještě nám chtějí hodit na krk miliony kriminálníků, darmožroutů a teroristů, abychom je živili.
 
Proč to tak je? Protože se občané nechají klamat. Naivně věří tomu, co jim média nakukají. Věřili jste pohádkám o tuzexovém disidentovi Havlovi, věřili jste slibům ODS a Klause, věřili jste slibům socanů... A když už jim nadále NEBYLO možné věřit, vytvořili pro vás "nové alternativy", které to "napraví". A také jste tomu uvěřili. Vzpomínate na Kecy veřejné? Vzpomínáte na Úsvit ? Vzpomínáte, co slibovalo ANO ? A JAK JE SKUTEČNOST??? Všechny tyto strany LŽOU!! Takže co, budete volit jejich DALŠÍ "úplně novou alternativu" - SPD, která věci napraví asi tak, jako ty předešlé?
 
Zamyslete se nad tím, PROČ navzdory různým politickým orientacím se tyto subjekty shodnou na jediném - a to nad tím, že DSSS se nesmí volit! Proč? Já vám odpovím. Protože DSSS je ve skutečnosti jedinou stranou, která už DLOUHODOBĚ bojuje proti tomuto svinstvu. A je také JEDINOU stranou, která je schopna tyto sviňárny ZASTAVIT a gaunery poslat tam, kam patří.
 
Proto jsme všem těm zločineckým subjektům, které se tváří naoko nepřátelsky, ve skutečnosti však velmi úzce spolupracující velkým trnem v oku. Podívejte se třeba na divadélko Bohoušek-Andrej. Celoživotní nefachčenko vs estébácký pohrobek. Zdá se, že si jdou po krku, ve skutečnosti po 4 roky velice hladce spolupracovali. A to především na tom, jak nás co nejvíce okrádat a deptat ukrutnými daněmi, poplatky, úředními opruzy, EET a vším tím nekonečným svinstvem.
 
Vzpamatujte se lidi, budete OPĚT věřit nějakému žvanilovi, z kterého se navzdory pěkným řečičkám posléze jako vždy vyvrbí noční můra anebo už jim KONEČNĚ přestanete věřit a KONEČNĚ dáte svůj hlas jejich úhlavním nepřátelům, kteří jediní s nimi pořádně zatočí?
 
Jedině DSSS má skutečnou vůli něco změnit a jestli chcete obrat a změnu k pořádku, zákonům, stabilitě a prosperitě - VOLTE NÁS, VOLTE DSSS!
 
Petr Günther
předseda Republikové revizní komise DSSS