Je nám čtrnáct let

18.01.2017 13:45

Dnes je velký den. Slavím čtrnácté narozeniny. Tedy bohužel už ne svoje, ale naší Dělnické strany sociální spravedlnosti. A stejně jako děti, které rostou a vyvíjejí se, se v průběhu let rozvíjela naše strana. Mnozí skvělí lidé přišli a odešli, mnozí naopak zůstali a bojují nadále za národní a sociální myšlenky a naši zem. Každému, kdo v tomto nelehkém boji pokračuje určitě patří velký dík.

 

Strana se postupně měnila v různých věcech, stejně tak se v průběhu těch 14 let měnili i lidé v ní, ale jedna věc se nezměnila. Tou věcí je naše základní myšlenka a idea národního socialismu. Byli jsme nositeli této ušlechtilé myšlenky od samého začátku, tedy v době, kdy bylo ještě vlastenectví vnímáno pro mnoho lidí jako něco divného, nebo dokonce špatného. Stáli jsme tenkrát, a není to ani tak dávno, proti veřejnému mínění utvářenému prolhanými médii, stáli jsme proti policejním represím a nedůvěře národa. Jediné, na co jsme se tenkrát mohli těšit, byla tvrdá práce a naděje, že bude mít naše činnost pozitivní vliv na věci budoucí.

 

Všechno jsme vždy dělali jen ze svého přesvědčení a ne pro nějaké výhody. Ostatně jsem za ty roky poznal desítky lidí, kteří by ihned z fleku mohli dělat úspěšnou kariéru v kterékoli prosystémové politické straně, ale srdíčko na správném místě jim to nedovolilo a tak raději bojovali za pronárodní ideály i bez šance na nějaký velký úspěch. V posledních letech se začalo měnit společenské klima k lepšímu a zdravějšímu prostředí. Lidé už byli příliš znechucení věčným lhaním médií a očividně nefungující multikulturou. Uprchlická krize vyvolaná vojenskou agresí západu pak už jen dokončila obrat o 100% ve vnímání lidí.

 

Lidé si začali uvědomovat, že hrozba zničení společnosti, tak jak ji známe, není nějaký náš propagační výmysl, ale prostá skutečnost. Za tento posun k realitě nenesou zásluhy jen samotné vnější okolnosti, ale i činnost naší strany a činnost dalších mnoha skupin, která měla dlouhé roky za cíl otvírat lidem oči, pravdivě je informovat a bojovat proti vlně pomluv a lží od systému. Myslím, že všichni ti, kdo bojovali za naši věc v dobách, kdy to nebylo snadné jako dnes na sebe mohou být hrdí, bez ohledu na to pod jakou organizací vytvářeli svoji činnost.

 

Bitva o myšlenky lidí je tedy když už ne vyhraná, tak alespoň na dobré cestě, nicméně skutečná válka nás teprve čeká. Systém, nebo chcete-li, zájmové skupiny bojující za zničení našich národů, to jistě nevzdají. A stále mají v rukávu rozsáhlou škálu nečestných triků, manipulace a represí proti vlastencům. Demografický vývoj v západní Evropě je rovněž otevřenou hrozbou směřující k islamizaci Evropy a u břehů našeho kontinentu ostatně stále přistávají další lodě přivážející ročně miliony lidí, pro které je jediným cílem zničit vše, co je nám krásné a svaté.

 

Naše strana tady vždy zářila do černé noci jako jasný maják pronárodních myšlenek. Nikdy jsme neustoupili, nikdy jsme neuhnuli a vždy jsme tu byli pro vás. Zůstaneme tu pro vás i nadále i v době, kdy vzniklo mnoho nových stran a skupin vezoucích se na populární vlně nacionalismu, ze kterých některé působí solidním dojmem, jiné naopak spíše jako parodie na pronárodní politiku. Naším cílem bude i nadále utvářet veřejné mínění a bojovat za naději na lepší zítřky. Uvidíme jestli dokážeme v budoucnu lépe konkurovat stranám s velkým finančním zázemím, pro jejichž voliče je místo argumentů relevantní kobliha. Určitě se můžeme úspěšně probojovat na některé radnice a pozitivně poté ovlivňovat životy ve městech, jako například momentálně v Duchcově.

 

Každopádně 14 let máme za sebou, ale náš boj zdaleka nekončí, spíše naopak. Snad společně vybojujeme alespoň naději pro budoucnost bílých dětí.

 

Jiří Petřivalský

předseda KO DSSS Praha